Over ons

Home / Over ons

Voor levering en distributie van vloeibare stikstof

Welkom bij Cryotrans

Cryotrans is gespecialiseerd in cryogene oplossingen, waarbij snel en betrouwbaar vloeibare stikstof in kleine of grote hoeveelheden wordt geleverd. Leveringen vinden plaats in vaten of tanks van de klant of in bij Cryotrans aangeschafte vaten of tanks. In het geval van tijdelijke behoefte, zoals bijvoorbeeld vriezen op locatie, kan men beschikken over een vat of druktank die tijdelijk in bruikleen ter beschikking wordt gesteld.

Cryotrans biedt u de vrijheid om te kiezen voor een levering op bestelling of op regelmatige basis. Op een vooraf vastgestelde dag of in een vaste route wordt uw voorraad aangevuld.

Cryotrans is onderdeel van Stoutjesdijk Industriële Gassen.  Stoutjesdijk Industriële Gassen is de leverancier van industriële gassen in Rotterdam en omgeving met een echte “hands on” mentaliteit. De gassen die wij leveren zijn onder meer las-en snijgassen, specialiteitsgassen, medische en farmaceutische gassen.

Door jaren van ervaring met industriële gassen, is een team van specialisten in staat om adequaat op uw behoefte in te spelen. Daarbij gaat het niet alleen om de kennis van zaken, maar ook om een strakke planning en logistiek inzicht. Wij zorgen ervoor dat u altijd bent voorzien van het juiste gas, op de juiste plaats en op de juiste tijd.